Kookclub : December 2017
Voorgerecht : Spinkrab
Alle ingrediënten opkoken, mixen ,goed kruiden de krabpoten doormidden snijden, 15 min. in de oven |
Ingrediënten : 8 grote krabpoten , saus : 50 cl cocos room, 1/4 ajuin gehakt, 50 cl kipbouillon, 1 gehakte chili,
|
Hoofdgerecht : Iers varkenskroon
Kleur de varkenskroon in een warme pan, p&z groenten naar keuze : hier nu chinese kool+ajuin, mortadella aardappeleln : nieuwe aardappelen, +ajuin heel fijn versnijden; p&z onder olijfolie zetten 10 min. opkoken en nu en dan roeren. Alles afgieten, aardappelen opwarmen in de oven |
Ingrediënten: varkenskroon, chinese kook, ajuin, mortadella, nieuwe aardappelen, groenten naar keuze
|
Nagerecht : Biscuit
biscuit : eiwit en eierdooiers opkloppen,bloem en maizena alles mengen en afbakken 30 min. 160 °0 garnering confituur tussen slagroom,frambozen over de taart overgieten met ganache |
Ingrediënten: 4 eiwit,4 eierdooiers, 200 gr bloem,40 gr maizena, voor de afwerking, abrikozenconfituur, slagroom,frambozen, afgewerkt met ganache : 100 gr room opkoken,15gr chocolade,
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag